De Hypotheekshop biedt volledig gerobotiseerd advies voor starters

0

De starter op de huizenmarkt kan vanaf nu 24 uur per dag hypotheekadvies krijgen van een robot, de Online Hypotheekmodule.

Marisa Lodewijks (foto), directeur van Ingage Franchise, waar De Hypotheekshop onderdeel van uitmaakt: “Hiermee integreert De Hypotheekshop als eerste adviesketen volwaardig online advies in de dienstverlening. Door alle kennis van de markt te combineren met de voorwaarden van alle geldverstrekkers ontvangt de starter een compleet hypotheekadvies dat is toegespitst op zijn persoonlijke situatie. Met gerobotiseerd advies komen we tegemoet aan de wens van starters om op een laagdrempelige en makkelijke manier hypotheekadvies in te winnen op het moment dat het hen uitkomt. Het gerobotiseerde hypotheekadvies is ontwikkeld om de onervaren starter op de woningmarkt van zo veel mogelijk gemak te voorzien, in zo min mogelijk tijd en op een zo prettig mogelijke manier. Heeft de starter toch graag persoonlijk contact met een hypotheekadviseur, kan dat alsnog.”

Starters

“We zien dat starters op de woningmarkt het nog steeds enorm lastig hebben”, zegt Lodewijks. “Er komt zo veel op hen af in zo’n traject dat nieuw en spannend is. De online mogelijkheid biedt de starter de gelegenheid om op zijn of haar eigen tempo aan de slag te gaan met het regelen van het hypotheekadvies op een manier die aansluit bij zijn of haar behoefte. Vooral de combinatie on- en offline zal de laatste drempel, mocht die er zijn, weghalen. Het gerobotiseerde advies is zo ingestoken dat je altijd kan terugvallen op een adviseur van één van onze vestigingen. Waar advies voor een starter via een adviseur rond de 2.500 euro kost, rekenen we voor gerobotiseerd hypotheekadvies 1.295 euro all-in.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.