De Heer versterkt Söderberg in regio Haarlem

0

Het Haarlemse kantoor De Heer & Partners sluit zich aan bij het netwerk van Söderberg & Partners Nederland. Eigenaar Bas Engelenberg blijft actief binnen de onderneming.

“Het verhaal van de Heer & Partners begint in 1961. In de beginjaren reed Hans de Heer op de fiets naar zijn klanten in de binnenstad van Haarlem. Dit was voor hem dé manier om in gesprek te komen met particulieren en te adviseren over hun verzekeringen”, vertelt Engelenberg. “Toen ik moest nadenken over de toekomst van ons kantoor, dacht ik vaak terug aan het ondernemerschap van Hans. Ik was op zoek naar een strategische partner die onze geschiedenis en karakter waardeert. Voor onze zeer loyale medewerkers heb ik specifiek gezocht naar een partij die het personeel behoudt. Ook moest er ruimte zijn voor de volgende generatie vanuit ons eigen bedrijf. Het voelt dan ook als een eer om ons aan te kunnen sluiten bij Söderberg & Partners.”

Franchiseorganisaties

Engelenberg: “Wij adviseren in de kern relaties over particulier en zakelijke verzekeringen. Wij werken bijvoorbeeld voor een aantal grote franchiseorganisaties in Nederland. Bij nieuwe vestigingen, veelal boekwinkels, gaan wij nog steeds persoonlijk langs om deze ondernemers beter te leren kennen. Dit doen wij door heel Nederland. Verder hebben we een sterke regionale hypotheekportefeuille.”

Volmachtaanstellingen

“De Heer & Partners heeft al tientallen jaren diverse volmachtaanstellingen. Door middel van een aanstaande samenwerking met het Centraal Volmachtbedrijf (CVB) krijgen de adviseurs niet alleen toegang tot extra producten, maar houden ze door de ondersteuning bij administratieve processen ook meer tijd over voor de klant. Door deze stappen te zetten scheppen we samen met Bas Engelenberg en de rest van het management ruimte om vooruit te kijken en focus aan te brengen op verdere groei”, zegt Coen Mom (director S&P Non-Life).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.