De Goudse verleent Nedasco verzuimvolmacht

0

De Goudse heeft een verzuimvolmacht verleend aan Nedasco. Dankzij deze nieuwe volmacht kunnen adviseurs bij de serviceprovider nu kiezen uit verzuimverzekeringen van zes verschillende aanbieders.

Marco Pos, manager Inkomen bij Nedasco, geeft aan blij te zijn met de nieuwe verzuimvolmacht: “Met het verzuimproduct van de Goudse is een nog breder vergelijk mogelijk. De adviseur kan al een premie berekenen voor een verzuimverzekering van Avéro Achmea, Bovemij, ASR, Nationale-Nederlanden en Nedasco.”

Uniek

Een aantal productkenmerken maken het verzuimproduct van de Goudse uniek, volgens Nedasco. “Zo kan de werkgever ervoor kiezen de oproepkrachten al dan niet mee te verzekeren. Ook bestaat de mogelijkheid om de verzuimverzekering met arbodienstverlening te sluiten, waarbij een preventiebudget is inbegrepen.”

De verzuimverzekering van de Goudse is onderdeel van het Full Service Inkomenpakket. Pos: “Dit pakket bevat de belangrijkste inkomensverzekeringen voor de werkgever. In combinatie met uitgebreide diensten bij preventie, verzuim en re-integratie wordt beoogd de werkgever meer grip te geven op verzuim.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.