De Goudse neemt belang in dienstverlener VCSW

0

De Goudse Verzekeringen heeft een strategisch belang van 30% genomen in VCSW, specialist en partner op het gebied van sociale wet- en regelgeving. “Deze participatie past bij onze strategische keuze om naast verzekeringen ook meer dienstverlening te bieden”, aldus bestuursvoorzitter Geert Bouwmeester.

VCSW levert met haar diensten VCSW Zekerheid, VCSW Analyse, VCSW Legal en het platform VCSW Digitaal op een continue basis inzichten in wat er binnen organisaties speelt op het gebied van de sociale wet- en regelgeving. Met het platform VCSW Digitaal zijn data van klanten realtime beschikbaar en kan VCSW voor zowel grote organisaties als mkb-markten inzichtelijk maken waar besparingen kunnen worden gerealiseerd.

Het familiebedrijf VCSW behoudt haar eigen identiteit en autonomie en ook oprichter Dennis Verduin blijft aan VCSW verbonden als CEO. Het wil de komende jaren verdere groei realiseren door de synergie tussen de bedrijven optimaal te benutten. “De Goudse beschikt bijvoorbeeld over een groot bestand van klanten bij wie VCSW kan worden geïntroduceerd”, aldus Verduin.

Waardevolle aanvulling

De diensten van VCSW zijn volgens Geert Bouwmeester (foto) een “waardevolle aanvulling” op de bestaande dienstverlening van De Goudse op het gebied van verzuimpreventie en re-integratie.

Marcel Moons, bestuurslid Verzekeringen en Operations bij De Goudse: “Als intermediairverzekeraar versterken wij met deze dienstverlening ook de rol van de risicoadviseur op de inkomensmarkt. Ik zie veel kansen voor adviseurs om zich op deze markt steeds meer als bredere HR-adviseur te profileren en zo de band met de klant te verstevigen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.