De Goudse lanceert nieuw portaal Lijfrenteverzekeringen

0

De Goudse heeft een nieuw portaal gelanceerd voor haar lijfrenteproducten en Direct Ingaand Pensioen.

In het nieuwe portaal kunnen gebruikers volgens Robbert Prins, bestuurslid Particulier, makkelijker en sneller offertes en verzekeringen aanvragen voor de Direct Ingaande Lijfrente, de Direct Ingaande Beleggingslijfrente, de Uitgestelde Beleggingslijfrente en het Direct Ingaand Pensioen. Gebruikers hebben daardoor niet meer met meerdere systemen te maken.

Vereenvoudigd

Prins: “De Direct Ingaande Beleggingslijfrente en de Uitgestelde Beleggingslijfrente zijn twee producten die zijn ‘meegekomen’ bij de overname van de Leidsche Verzekering Maatschappij door De Goudse. Beide producten zijn vereenvoudigd en in een nieuw jasje gestoken en richten zich op de belegger die gaat voor gemak. Het risicoprofiel van de klant bepaalt de keus voor een van de vooraf vastgestelde fondsverdelingen.”

Voordelen voor klant en adviseur

“De lancering van het nieuwe portaal en de aangepaste producten sluit goed aan op onze ambitie en strategie om onze activiteiten op het gebied van levensverzekeringen te blijven uitbreiden. We zien voordelen voor zowel de klant als de adviseur”, zegt Prins. “De klant kan uit ons verbeterde aanbod in lijfrenteproducten het product kiezen wat bij hem of haar past. En doordat alle producten nu in één portaal worden aangeboden kunnen de adviseurs hun relaties gemakkelijker en sneller van dienst zijn, met een product dat aansluit op hun behoefte.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.