De Goudse houdt themaweken voor adviseurs

0

Om haar relaties te helpen bij de advisering van ondernemers is De Goudse gestart met een geheel nieuwe marketingaanpak: themaweken voor verzekeringsadviseurs.

De eerste themaweken, onder de noemer ‘Samen Succesvol’, zijn gestart op 11 april. De markt is volop in beweging en de wet- en regelgeving veranderen in een hoog tempo. Volgens De Goudse biedt dit uitstekende kansen voor onafhankelijke verzekeringsadviseurs om hun toegevoegde waarde te onderstrepen in het adviseren van hun relaties.

 “Verzekeringsadviseurs kunnen hier kennis halen, maar ook snel kansen scannen om direct over te gaan tot actie”, legt Bernardo Walta, directeur Commercie van De Goudse, uit. “Naast achtergrondartikelen biedt de website daarom ook verkoopmiddelen, zoals wervende brieven en artikelen voor op de website.” De acties zijn gericht op de gehele zakelijke markt. Een van de thema’s is de verhoging van de AOW-leeftijd en de gevolgen daarvan, niet alleen voor collectieve pensioenregelingen maar ook voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.