De geheimen van het klantbrein ontrafeld    

0

In de zesdelige webinarserie ‘Breingeheimen in sales’ ontrafelt Marcel Bos alle geheimen van het ‘klantbrein’. Morgen, dinsdag 7 september, vertelt Marcel Bos in het laatste webinar over de kracht van ambassadeurs. Als adviseur krijg je niet alleen een verrassende kijk in de werking van het brein, maar ook praktische tips en voorbeelden waarmee je op eenvoudige wijze deze kennis direct kunt toepassen.

Aan het einde van deze boeiende webinarserie ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname. De serie ‘Breingeheimen in sales’ wordt mogelijk gemaakt door Hypotheek Business Club en Nationale Waarborg. Dankzij deze partijen kun je je hier kosteloos inschrijven.

Marcel Bos

Marcel Bos

Het menselijk brein herbergt diverse geheimen. Met behulp van de laatste technieken zijn neurowetenschappers in staat om real-time in het brein te kijken. Dit geeft verrassende inzichten in hoe het menselijk brein daadwerkelijk werkt. We weten nu hoe gemakkelijk het brein zich dagelijks in de maling laat nemen en hoe je daar bij het maken van keuzes optimaal gebruik van kunt maken.

Op basis van ruim 5 jaar onderzoek en in samenwerking met ruim 60 wetenschappers hebben Marcel Bos en Eddie Tjon Fo het boek ‘Why of Everything’ geschreven. Na publicatie op Amazon stond het binnen 1 week op de nummer 1 positie. Marcel Bos, eigenaar Sparkwise, geeft je in deze zesdelige webinarserie een verrassende kijk in de werking van het brein en reikt daarbij diverse praktische tips en voorbeelden aan waarmee je op eenvoudige wijze deze kennis meteen kunt toepassen.

Zes afleveringen

De eerste vier sessies zijn inmiddels uitgezonden. In de bevestigingsmail ontvang je direct al de link naar deze (on demand) uitzendingen. Zo hoef je niets te missen en ontvang je tevens na afloop een certificaat van deelname.

Inhoud webinarserie ‘Breingeheimen in sales’:

  1. De geheimen van het brein (on demand te bekijken)
  2. Het geheim van vertrouwen, respect en gunning (on demand te bekijken)
  3. De geheimen van de customer journey (on demand te bekijken)
  4. Het breinproces van een verkoop-proces (on demand te bekijken)
  5. De risico’s van de hypotheekadviseur (on demand te bekijken)
  6. De kracht van ambassadeurs (7 september)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.