De Financiële Makelaar lanceert nieuw leadconcept

0

Serviceprovider De Financiële Makelaar start met een nieuw leadprogramma, De Financieel Onderhoudsadviseur. Met een groeiend aantal aanbieders heeft de serviceprovider reeds afspraken gemaakt voor de opvolging van klantvragen over bestaande en nieuwe producten alsmede het afsluiten van nieuwe producten.

Deze leads komen voort uit zogenaamde zwevende portefeuilles, of komen uit klantcontacten via de website of telefonisch contact met de aanbieder.

“Aanbieders die hun relaties doorverwijzen verwachten van ons een bepaalde garantie. Naast een kwalitatief goed advies, een redelijke prijs voor de dienstverlening, alsmede het respecteren van de positie van de aanbieder”, aldus Peter Komen. “Een Financieel Onderhoudsadviseur werkt om die reden binnen een vast omlijnd concept, met een maximaal vergoedingentarief”.

Aangesloten deelnemers van De Financiële Makelaar kunnen gebruik maken van dit concept, mits de adviseur bereid is zich te confirmeren aan de spelregels voor opvolging van deze leads, zoals een kosteloos inventarisatie uur, een maximaal uurtarief van 85 euro en het geven van een verplichte terugkoppeling over de lead. Daarnaast worden kantoren gerechtigd in het gebruik van de beschermde naam en het beeldmerk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.