De Bruyn Financieel Adviseurs onderdeel van You Sure

0

Het Delftse advieskantoor De Bruyn Financieel Adviseurs heeft zich aangesloten bij You Sure, onderdeel van Yellow Hive. Het allround verzekeringskantoor blijft ook na de overname onder de huidige sterke lokale naam actief. Mede-eigenaar Jan de Bruyn blijft als adviseur betrokken bij het kantoor.

Met de overname versterkt You Sure zijn positie in Haaglanden. De vijftien medewerkers van De Bruyn Financieel Adviseurs blijven allen werkzaam in Delft. Mede-eigenaar Peter de Bruyn – de broer van Jan de Bruyn – blijft nog tot drie maanden na de overname aan. Het kantoor wordt aangestuurd door operationeel manager Kelly de Bruyn.

Bas Harmsen, directeur You Sure: “De Bruyn investeert altijd in het goed leren kennen en begrijpen van zijn klanten om het best passende financieel advies te kunnen geven. Al 60 jaar staat bij het kantoor de klant centraal. En het is mooi om te zien dat duurzame relaties niet alleen met klanten ontstaan, maar ook met de medewerkers. De langdurige dienstverbanden bij de Bruyn illustreren deze duurzame relaties, waarbij één collega maar liefst veertig jaar in dienst is. Dat is iets om trots op te zijn.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.