De Amersfoortse gaat verder onder de naam ASR

0

ASR neemt op 19 april 2021 afscheid van het merk De Amersfoortse. Vanaf die dag worden de inkomens- en zorgverzekeringen voor ondernemers en werkgevers aangeboden onder het merk ASR. Met deze stap zegt CEO Jos Baeten het merk verder te willen versterken.

De naamsverandering heeft volgens de verzekeraar geen gevolgen voor klanten van De Amersfoortse. “Zij behouden de producten en de service die zij gewend zijn, maar ontvangen informatie over hun verzekeringen voortaan uit naam van ASR. Ook voor intermediairs verandert er niets. Zij behouden dezelfde contactpersonen en kunnen ook blijven rekenen op de ondersteuning die zij gewend zijn.”

Eén merk

Jos Baeten: “Sinds de fusie in 1997 maakt De Amersfoortse onderdeel uit van ASR en sinds de samenvoeging van de bedrijfsonderdelen in 2009 werken beide merken al samen als één team. Door met één merk voor ondernemers en werkgevers verder te gaan, versterken we ons merk en kunnen we onze marktpositie verder verstevigen. Het unieke karakter van De Amersfoortse als betrouwbare en behulpzame verzekeraar op het gebied van inkomens- en zorgverzekeringen gaat zeker niet verloren: Wij blijven met dezelfde medewerkers, dezelfde verzekeringen en dezelfde dienstverlening een betrouwbare partner voor ondernemers, werkgevers en adviseurs.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.