DBO-congres in teken van succesvol ondernemen in 2020

0

Tijdens het DBO congres Finance 2020 staan trends, samenwerkingsvormen (co-creatie) en technologieën centraal, die ondernemers in de financiële sector helpen om te gaan met veranderende behoeften voor later en nieuwe wegen te ontwikkelen voor de financiële wereld.

De financiële markt blijft in beweging en nieuwe generaties dienen zich aan. Generaties die opgroeien met social media, elke dag weer nieuwe informatie ontvangen en maatwerk verwachten. Tijdens het DBO congres Finance 2020 dat op donderdag 22 november 2018 wordt gehouden in Het Oude Magazijn te Amersfoort, worden ondernemers ondergedompeld in de wereld van deze nieuwe generaties. Een dag vol innovatie, inspiratie en motivatie.

Co-creatie

De dag is tot stand gekomen door een co-creatie van ondernemers uit de financiële sector en hun businesspartners Scildon, HypotheekCompany en Derks Bedrijfsadvies & Ondernemersnetwerken. Het aantal aanmeldingen gaat richting de 100 personen. Het bijzondere aan deze congres-dag is dat 80% van de bezoekers zélf ondernemer is. Veelal van ondernemingen in de financiële sector die – ieder op geheel eigen wijze – meer dan gemiddeld succesvol zijn.

Sprekers

Sprekers zijn onder andere trendwatcher Adjiedj Bakas en Stefanie Jansen van The CoCreators. Mark van Maurik van GetMoreSystems, laat deze dag zien hoe nieuwe technologieën klantcommunicatie ondersteunen en hoe communicatie verloopt bij de inmiddels 3,6 miljoen millennials (starters op de arbeidsmarkt met jonge gezinnen). Aljan de Boer van TrendsActive geeft de bezoekers inzicht in hoe millennials (Generatie Y, geboren tussen 1980-2000) zich fundamenteel anders gedragen dan de generatie voor hen.

De dag wordt afgesloten met een interactieve sessie door Theo Krins, manager Vermogensadvies Scildon, en Christian Dijkhof, directeur Dijkhof & Partners en Hypotheek Company.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.