Daten via ORV Dazure

0

Dazure ziet kansen voor een extra service voor alleenstaande klanten, GoedMatching, een gratis service voor nieuwe en bestaande klanten.

Dit was een 1 aprilgrap van Dazure

Commercieel directeur Indra Frishert van Dazure: “Vanaf 1 juni 2016 komt er in het aanvraagtraject van een overlijdensrisicoverzekering een extra optie. Bij ‘burgerlijke staat’ kan momenteel gekozen worden uit: gehuwd, alleenstaand, duurzaam gescheiden, geregistreerd partnerschap en weduwe/weduwnaar. Hier komt een uitbreiding op. Indien wordt gekozen voor ‘alleenstaand’ kom je in een nieuw keuzemenu. Hier kan de klant in spe verder kiezen of hij/zij matchingvoorstellen wil ontvangen van andere klanten die hier ook voor openstaan.”

“Wij hebben de afgelopen maanden een pilot gedaan met GoedMatching en hieruit is gebleken dat er daadwerkelijk behoefte aan is”, zegt Frishert. “Aanmelden bij een datingsite blijkt voor veel mensen een te grote stap. Alleenstaanden kunnen straks heel laagdrempelig aangeven open te staan voor een nieuwe (serieuze) relatie. Dazure heeft een module ontwikkeld om gegevens in hun database te kunnen matchen. Hierbij wordt met name gekeken naar geslacht, leeftijd, woonplaats, opleidingsniveau, inkomensniveau en (indien bekend) hobby’s. Bestaande klanten zitten niet standaard in de GoedMatching module. Wel gaan we in mei een mail sturen naar bestaande klanten om ook hen de kans te geven deel te nemen aan deze GoedMatching.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.