DAS organiseert NOW 2.0 webinar

0

Op 8 juni organiseert DAS een webinar waarin de tweede termijn van de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) centraal staat. De rechtsbijstandsverzekeraar verwacht dat NOW-2 veel nieuwe vragen zal oproepen, omdat het op verschillende punten wijzigingen bevat ten opzichte van het eerste noodpakket.

Zowel de eerste als de nieuwe regeling worden tijdens het webinar besproken. Wat betekenen deze veranderingen voor werkgevers en werknemers? En wat zijn de ontslagmogelijkheden al dan niet in combinatie met een beroep op de NOW? Kosteloos inschrijven voor webinar ‘Impact verandering NOW-regeling en ontslag & reorganisatie’ kan hier.

Met webinars en podcasts informeert DAS het intermediair en ondernemers. De invulling hiervan gebeurt op eigen initiatief, maar ook op basis van enquêtes die DAS onder adviseurs houdt. Juridische experts van DAS bespraken in eerdere podcasts en webinars bijvoorbeeld de rechten en plichten bij thuiswerken, loonoffers en verlof.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.