DAS en JuriBlox verdiepen samenwerking

0

DAS en JuriBlox werken binnen een exclusieve strategische samenwerking aan een grensoverschrijdende digitale toepassing. De vso-checker is een volledig door artificiële intelligentie gedreven oplossing voor het controleren van en adviseren over vaststellingsovereenkomsten. Daarmee claimen ze een EU-primeur.

Beide partijen werken al langer samen en bundelen nu de krachten om een transformatie van de juridische dienstverlening vorm te geven. Binnen die samenwerking beschikt JuriBlox over de technologie en DAS over de marktkennis en data.

Charles Staats, chief commercial officer van DAS: “De strategische samenwerking met JuriBlox helpt ons bij het realiseren van onze missie: het recht toegankelijk maken en houden voor ondernemers en consumenten. De samenwerking met JuriBlox levert waardevolle toepassingen en inzichten op en veel positieve energie in de dagelijkse samenwerking. Er zullen nog veel mooie toekomstbestendige producten en diensten op de markt komen.”

Met de legal-tech-software stelt JuriBlox DAS in staat processen efficiënter in te richten. Daarnaast wordt het repetitieve werk van juristen geautomatiseerd. Vanuit de samenwerking kwamen DAS en JuriBlox eerder al met een online shop met 150 juridische documenten voor ondernemers: de DAS Documenten Selfservice. Van algemene voorwaarden, verwerkersovereenkomsten tot een privacy statement.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.