Danny van der Eijk voorzitter VNAB

0

Danny van der Eijk (58) is gisteren tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) benoemd tot bestuursvoorzitter. Hij volgt Michel Schaft op, die in december is afgetreden.

De brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt verwacht dat Van der Eijk een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de vereniging, het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, het Sanctiepl@tform en e-ABS. Hij kan hierbij terugvallen op een ruime en brede ervaring in de (zakelijke) verzekeringsmarkt.

30 jaar ervaring

Van der Eijk trad in 1984 in dienst bij Royal & Sun Alliance (RSA) waar hij tot 2000 diverse commerciële en managementfuncties heeft vervuld. Na vervolgens twee jaar de functie van CEO Benelux bij RSA te hebben bekleed, maakte hij in 2002 de overstap naar Achmea. Van 2008 tot juni 2015 was hij lid van de Raad van Bestuur van Achmea.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.