DAK Volmacht komt met eigen verzekeringspakket

0

DAK Volmacht introduceert het verzekeringspakket DAK Compleet, exclusief voor de eigen leden. Het huismerkpakket bevat de meest gangbare particuliere schadeverzekeringen en is op maat gemaakt met eigen voorwaarden, pakketkorting tot 10% en vaak een top-3-premie.

Het verzekeringspakket is dit jaar tot stand gekomen in samenwerking met diverse volmachtpartners. Om de goede voorwaarden te combineren met een marktconforme premie is het pakket samengesteld en afgestemd met de risicodragers. Zo is rhion de risicodrager voor de woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering en Midglas de glasverzekeraar. De reisverzekering heeft  a.s.r. als risicodrager en de rechtsbijstandsverzekering is van Arag.

Met name voor de autoverzekering is in nauwe samenwerking met rhion een nieuw product ontwikkeld. Ook wordt binnen DAK Compleet het overstromingsrisico standaard meeverzekerd in de inboedel- en woonhuisverzekering.

Tim Rijvers (afbeelding), Algemeen directeur van DAK: “De kracht van onze onafhankelijke coöperatie is dat we luisteren naar de behoeftes van onze leden. Daar passen we vervolgens onze dienstverlening op aan. We zijn daarom enorm trots dat we samen met onze volmachtpartners voor hun dit unieke pakket hebben kunnen bouwen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.