DAK Volmacht en Rhion introduceren nieuwe volmachtlijn

0

Vandaag introduceert DAK samen met volmachtgever Rhion nieuwe verzekeringen in de volmacht. Naast een inboedel-, woonhuis- en aansprakelijkheidsverzekering breidt DAK het aanbod daarmee ook uit met een nieuwe autoverzekering.

De samenwerking tussen DAK en Rhion, onderdeel van de Rheinland Versicheringsgruppe, is gestart op 1 januari 2020. Op die dag tekende Rhion mee als volmachtgever in de volmachtpool van de huismerkproducten van DAK Volmacht. Vandaag, ruim een jaar later, wordt de samenwerking verder uitgebreid en introduceren de partijen gezamenlijk een nieuwe lijn aan verzekeringen.

Pakketvorm

Rob van Rietschoten (rechts op de foto), Senior Volmachtmanager Rhion: “We hebben vertrouwen in de kennis en ervaring van DAK Volmacht. Door deze samenwerking stellen we samen adviseurs in staat om met onderscheidende proposities te acteren. De nieuwe verzekeringen zijn ontwikkeld op basis van de wensen en behoeften van de markt. Ze worden in pakketvorm gesloten en hebben naast heldere voorwaarden een aantrekkelijke premie. Ook kunnen de nieuwe verzekeringen via DAK als ‘white-label’ worden aangevraagd, waarmee adviseurs deze onder eigen naam uitbrengen en zo hun onderscheidende propositie versterken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.