Vista Hypotheken start samenwerking met DAK

0

Vista Hypotheken gaat samenwerken met DAK Intermediairscollectief en breidt daardoor haar distributienetwerk verder uit. De nieuwe samenwerking betekent dat vanaf vandaag ruim 1500 onafhankelijke adviseurs via DAK aan de slag gaan met het nieuwste label van de Rabobank.

Floor van Workum, directeur Vista Hypotheken: “Met trots kondigen wij vandaag onze samenwerking met de solide coöperatie DAK aan. Via DAK komt Vista Hypotheken beschikbaar voor een grote groep kwalitatief hoogstaande intermediairs. Hiermee breiden wij ons distributiepotentieel fors uit en worden de groeiambities van Vista gerealiseerd”.

“De rentetarieven en moderne voorwaarden van Vista Hypotheken geven adviseurs meer maatregelen voor starters en jonge doorstromers. Deze klanten kiezen steeds meer voor een lange rentevaste periode met een scherp tarief en duidelijke voorwaarden. Daarnaast biedt Vista Hypotheken een ruimere verstrekking bij energiebesparende mogelijkheden en is de offerte kosteloos te verlengen. Zo is de offerte bij bestaande bouw 6 maanden (3 + 3) geldig en bij nieuwbouw 12 maanden (3 + 9). Ook is er geen boeterente bij het aflossen met eigen geld en daalt de rente automatisch mee als de klant in een lagere LTV-klasse valt”, zo stellen de partijen in een persbericht.

Tim Rijvers, Algemeen Directeur bij DAK, pleit voor een breed assortiment kwaliteitsproducten. ”De samenwerking met Vista Hypotheken is een mooie aanvulling voor onze hypotheekadviseurs. Dankzij onze offertevolmacht kunnen zij rekenen op een snel en voorspelbaar acceptatietraject.” Een professioneel team acceptanten zorgt voor een snelle verwerking van de hypotheekaanvraag. Adviseurs ontvangen binnen enkele uren het renteaanbod en goedgekeurde dossiers worden binnen twee werkdagen beoordeeld voor finaal akkoord.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.