DAK introduceert ziektekostenvergelijker

0

DAK heeft een onafhankelijke ziektekostenvergelijker en collectiviteiten voor zowel particuliere als zakelijke zorgverzekeringen gelanceerd. Daarmee wil de coöperatie meer  toegevoegde waarde bieden aan  het lidmaatschap.

Upiva ontwikkelde de vergelijker, de premie- en dekkingsgegevens zijn afkomstig van Zorgweb. De vergelijking houdt meteen rekening met de DAK collectiviteitskortingen. De huidige zorgpolis van de klant wordt vergeleken met twaalf verschillende aanbiedingen, waarvan acht DAK-collectiviteiten. Het extranet van de coöperatie biedt niet alleen toegang tot de maatschappij en de (online) aanvraag, maar ook toegang tot aanvullende (product)informatie, voorwaarden, verkoopmateriaal et cetera. Het gebruik van de vergelijker is volledig gratis voor de leden.

DAK-leden kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief een vergelijkingsmodule voor de eigen website afnemen waarin wordt gerekend met de collectiviteitskortingen die DAK heeft gemaakt met de betreffende verzekeraars. De module wordt aangeleverd in de huisstijl van het kantoor.

DAK werkt momenteel aan diverse uitbreidingen van vergelijkers, bijvoorbeeld voor banksparen en aan het uitbreiden van vergelijkers inclusief online aanvraagmogelijkheden voor ORV. De uitvaartvergelijker wordt uitgerust met netto tarieven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.