DAK Hypotheken en ASR gaan nauwer samenwerken

0

DAK Hypotheken en ASR gaan een nauwere samenwerking aan. Hypotheekadviseurs hadden bij DAK al toegang tot de hypotheken van ASR, maar door de nieuwe en verbeterde samenwerking zijn de lijnen met de adviseur, volgens beide partijen, korter en genieten de leden van scherpe rentetarieven en snellere doorlooptijden.

Arjen Bijlsma (links op de foto), Sales & Marketing ASR hypotheken: “We hebben gekozen voor de uitbreiding van onze samenwerking naar een volwaardige uitbesteding. DAK heeft in de afgelopen decennia een nauwe band opgebouwd met haar adviseurs en levert een prachtig pakket aan diensten. Daarom ontsluiten we onze producten ook graag via hun midoffice.”

Oplossing voor elke klant

“Via DAK Hypotheken biedt ASR hypotheken unieke oplossingen voor specifieke doelgroepen”, aldus Bijlsma. “Zo is er voor starters een extra lange looptijd van 40 jaar mogelijk en is er voor AOW-gerechtigden een nieuwe aflosvrije (overwaarde) hypotheek zonder renteherzieningen en zonder einddatum. Ook is de ASR DigiThuis hypotheek een welkome aanvulling voor de adviseurs van DAK. Met deze nieuwe hypotheek worden benodigde gegevens via een app direct bij de benodigde bron opgehaald. Naast de korte lijnen geeft dit nog meer snelheid in het hypotheektraject.”

Marc de Ruijter (rechts), Manager Sales van DAK: “Wij zijn ontzettend blij met de wens van ASR om nauwer met ons samen te werken. Onze adviseurs hebben nu toegang tot mooie nicheoplossingen en kunnen daarbij rekenen op een voorspelbaar en snel aanvraagproces.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.