DAK gebruikt zoekoptie Duurzaam Wonen-adviseur

0

Op de website van Groene Hart Hypotheken heeft DAK Intermediairscollectief een nieuwe zoekmodule geplaatst. Bij DAK aangesloten hypotheekadviseurs die de opleiding Duurzaam Wonen en de speciale training van DAK en De Energiebespaarders hebben gevolgd, worden in de nieuwe zoekmodule getoond.

Groene Hart Hypotheken is een exclusief hypotheeklabel voor de leden van DAK. Adviseurs mogen het nieuwe hypotheeklabel aanbieden nadat zij eerst de speciale training van DAK en De Energiebespaarders hebben gevolgd. De zoekmodule die deze adviseurs kan selecteren is door Advieskeuze.nl geleverd. Tim Rijvers, algemeen directeur van DAK: “Door deze samenwerking brengen wij adviseurs en consumenten samen om bij te dragen aan de verduurzaming.”

Groene Hart Hypotheek

Groene Hart Hypotheken biedt een hypotheek die zich richt op verduurzaming. Zo ontvangt iedereen die de woning minimaal twee stappen verduurzaamt of energielabel A heeft of verkrijgt na verduurzaming, bij de Groene Hart Hypotheek een extra rentevoordeel. Het nieuwe label geeft adviseurs ook handvatten om verduurzaming te omarmen in het adviestraject én klanten te ontzorgen bij de realisatie. Hierbij is gekozen voor een nauwe samenwerking met De Energiebespaarders, die daarmee een essentieel onderdeel zijn van de propositie.

DAK introduceert Groene Hart Hypotheken

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.