DAK Compleet in een jaar naar 1 miljoen euro premievolume

0

Eén jaar na introductie doorbreekt het verzekeringspakket ‘DAK Compleet’ de mijlpaal van 1 miljoen euro premievolume.

Algemeen directeur Tim Rijvers (foto): “DAK Compleet is ontstaan vanuit een behoefte bij onze leden aan een onderscheidend en exclusief verzekeringspakket. Naast een compleet verzekeringspakket met elf particuliere schadeverzekeringen, hebben adviseurs die lid zijn bij DAK ook de mogelijkheid om meer ‘in de driverseat’ te gaan zitten. Zij hebben nu de mogelijkheid om zelf schades te behandelen, uit te laten betalen en invloed uit te oefenen op de premie van het pakket. Het uitgangspunt hierbij is een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een gezond portefeuilleresultaat en de mogelijkheid voor een adviseur om meer zelf te kunnen doen.”

Verzekeringspakket

DAK Compleet is een exclusief verzekeringspakket bestaande uit de elf meest gesloten particuliere verzekeringen. Het pakket is op maat gemaakt voor de leden van DAK met eigen voorwaarden, pakketkorting en vaak een top drie premie. Om goede voorwaarden te combineren met een scherpe premie is het pakket zorgvuldig samengesteld en afgestemd met volmachtpartners Rhion, ASR, Arag en Midglas

Advies Assistent

“Om adviseurs nog beter te helpen bij het verzekeringsadvies introduceerde DAK onlangs de Advies Assistent. Adviseurs kunnen zo met een paar klikken het volmacht én provinciale aanbod bij DAK naast elkaar leggen en heel snel voor hun klant een goede vergelijking maken. Alle klant- en polisgegevens worden automatisch opgehaald uit het eigen CRM-pakket en zijn direct paraat om te gebruiken bij de vergelijking. Heeft de adviseur de vergelijking met zijn klant besproken, dan kan de verzekering direct vanuit de vergelijking worden aangevraagd”, zegt Rijvers.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.