Cyberrisicoverzekering voor particulieren

0

Klap biedt in samenwerking met AXA Assistance de Cyber Protect cyberrisicoverzekering voor particulieren. Hiermee wapent de consument zich tegen het risico van verspreiding van schadelijke online informatie, het onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens en conflicten met webshops.

De assurantiemakelaar biedt de Cyber Protect cyberrisicoverzekering sinds 5 mei via een aparte website aan en alleen aan op basis van execution only. De geboden 24/7 technische, juridische en financiële ondersteuning in geval van aantasting van online reputatie, identiteitsfraude en conflicten met webshops, wordt in samenwerking met AXA Assistance tot stand gebracht. De polis zelf loopt via het volmachtbedrijf van Klap: Gouda & Bredius Assuradeuren.

Vaker dan je denkt

“We doen tegenwoordig bijna alles via het internet. We regelen onze bankzaken online, bestellen kleding bij webshops en blijven via sociale media in contact met familie en vrienden. Deze eindeloze online mogelijkheden kennen echter ook een keerzijde. Zo worden er jaarlijks bijna 2 miljoen Nederlanders getroffen door online fraude, diefstal en reputatieschade”, aldus een toelichting op het product door Klap. De verzekering kost per maand € 12,35 voor een gezin en € 8,23 voor één persoon.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.