Cristine Brinkman en Mop van Tiggele treden toe tot RvC Meijers

0

Makelaar in verzekeringen Meijers heeft per 1 december 2022 Cristine Brinkman en Mop van Tiggele-van der Velde benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Zij nemen plaats naast de zittende leden Geert van Engelen (voorzitter), Jaap Meijers en Jack Julicher. Meijers versterkt het gremium om de continuïteit en onafhankelijkheid van de onderneming op lange termijn te borgen.

Cristine Brinkman is Chief Legal Officer en lid van de raad van bestuur bij Pon Holdings. Eerder werkte zij als advocaat bij Freshfields en als co-managing partner en oprichter van Osborne Clarke in Amsterdam. Actuele uitdagingen op het gebied van digitalisering, governance en diversiteit hebben haar professionele belangstelling.

Mop van Tiggele-van der Velde

Mop van Tiggele-van der Velde (foto) is hoogleraar verzekeringsrecht bij zowel de Erasmus Universiteit Rotterdam als de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is lid van de Commissie van Beroep van het Kifid, voorzitter van de geschillencommissie van de VNAB en lid van het Tuchtcollege van het Nivre. Ze is eveneens Raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Haar theoretische en inhoudelijke kennis van het verzekeringslandschap en compliance is volgens Meijers groot.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.