Credivance naar één rente en 0% provisie

0

Credivance verlaagt per 1 juni 2016 voor alle producten de rente naar 4,2% en de provisie naar 0%. Met deze aanpassing kan de adviseur volgens de kredietverlener gemakkelijker de juiste mix&match van Hypothecair Krediet en Consumptief Krediet maken voor zijn klant.

De 4,2% rente geldt voor kredietbedragen vanaf € 10.000,-. Met deze wijziging van rente en provisie wil Credivance samen met de hypotheekpartijen een passend advies voor het financieringsvraagstuk van de klant aanbieden. “Wij signaleren dat hypotheekadvies steeds meer uit een optimale mix&match van Hypothecair Krediet en Consumptief Krediet bestaat. Door Consumptief Krediet te adviseren in het financieringsvraagstuk, biedt de adviseur een passend advies met meerwaarde voor de klant”, aldus Credivance in een toelichting.

Adviesbox

De Persoonlijke Lening, het Restschuld Krediet en het Doorlopend Krediet van Credivance zijn opgenomen in adviespakketten van onder andere Adviesbox en Finix.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.