Credit Life dekt 100% van inkomen bij arbeidsongeschiktheid

0

Credit Life gaat vanaf vandaag tot 100% van het huidige brutoloon verzekeren, met een maximum van 100.000 euro per jaar. De maximale dekking van de inkomensverzekering was tot nu toe 90%.

Directielid Arie Koops: “Deze dekking betekent dat de verzekerde bij arbeidsongeschiktheid geen enkel inkomensverlies meer hoeft te lijden. Ongeacht de mate van arbeidsongeschiktheid of het al dan niet benutten van restverdiencapaciteit. We vullen de uitkering altijd aan tot het afgesproken bedrag. Als de verzekerde bovendien kiest voor onze inkomensgarantie met indexatie, heeft hij gedurende de looptijd een waardevast inkomen. Arbeidsongeschiktheid hoeft dus nooit meer gevolgen te hebben voor het inkomen.”

Maatwerk blijft mogelijk

Directielid Perry Dizij (foto): “Credit Life Inkomensgarantie kan nog steeds volledig worden afgestemd op de behoeftes van de klant. De verzekering kan aanvullen van 70 tot 100% en kan met en zonder indexatie worden afgesloten. Deze unieke dekking met indexatie is alleen bij ons af te sluiten en is beschikbaar in alle adviespakketten.”

Inkomensterugval

“Met de huidige overspannen woningmarkt, gecombineerd met inflatie, oplopende brandstofprijzen en politieke spanningen is het logisch dat mensen steeds minder ruimte zien om te bezuinigen als zij arbeidsongeschikt worden. In het ergste geval valt het inkomen terug naar nog geen 600 euro per maand. Maar ook het beste geval, een inkomensterugval van 30%, is steeds minder makkelijk op te vangen. En soms is zelfs 10% inleveren niet op te brengen. Dat begrijpen wij en willen we graag opvangen met deze nieuwe uitbreiding op de dekking” , zegt Dizij.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.