Crawford helpt Chubb bij cyberincidenten

0

Chubb gaat op het gebied van cyberincidenten samenwerken met Crawford & Company. De nieuwe meldings- en afhandelingservice is beschikbaar voor huidige en toekomstige polishouders die via Chubb in Europa een cyberverzekering afsluiten.

Crawford & Company zal voortaan voor klanten van Chubb optreden als centrale contactpersoon in het geval van cyberincidenten. Het bedrijf biedt daarbij een digitaal platform waar cyberincidenten 24/7 gemeld kunnen worden. Incidentmanagers van Crawford staan verzekerden vervolgens bij gedurende het hele cyberincident.

Wereldwijd netwerk

De samenwerking geeft polishouders tevens toegang tot een wereldwijd netwerk van verzekerings- en claims experts en dienstverleners, zoals forensische, juridische, schade-, fraude- en public relations-experts.

Complexe schade

Ron Verhulsdonck, Country President Benelux bij Chubb: “Cyberincidenten ontwikkelen zich snel en gaan gepaard met veel complexe, dynamische aspecten. Het is van cruciaal belang dat onze verzekerden direct toegang hebben tot een partner die ze kan helpen de situatie onder controle te krijgen en vervolgens op de juiste manier te handelen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.