Corona-maatregelen labels Syntrus Achmea

0

Ook Syntrus Achmea neemt voor de labels Syntrus Achmea, Attens en Tellius aanvullende maatregelen om te voorkomen dat klanten in de financiële problemen komen door het coronavirus. In overleg kunnen de maandelijkse betalingen tijdelijk worden verlaagd of uitgesteld.

“Het belang van onze klanten staat voorop, ook in deze uitzonderlijke tijd”, zegt Hugo Ouwehand, director Hypotheken bij Syntrus Achmea. “Waar we kunnen, willen we onze klanten helpen. Wij vinden het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen, dat ondanks de pandemie ieder in zijn eigen huis kan blijven wonen.”

Fiscaliteit

Omdat het tijdelijk aflossingsvrij maken of het niet kunnen betalen van de rente gevolgen kan hebben voor de aftrekbaarheid van de rente, adviseert Hugo Ouwehand, director Hypotheken bij Syntrus Achmea, iedereen die hiermee te maken krijgt contact op te nemen met hun adviseur. Ouwehand: “De adviseur kan de klant adviseren over zijn of haar situatie. Wij zullen op betalingsachterstanden geen rente of kosten in rekening brengen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.