Contactgroep Automatisering verwelkomt Ordina

0

Ordina heeft zich aangesloten bij de Stichting Contactgroep Automatisering. Bij de stichting zijn nu 17 ondernemingen aangesloten. Samen hebben deze partijen – volgens de stichting – een marktbereik van meer dan 90% onder financieel adviseurs.

De Stichting Contactgroep Automatisering is in 2016 opgericht. Enerzijds treedt de stichting op als platform voor stakeholders die overleg willen voeren met ondernemingen die software-applicaties leveren aan financieel adviseurs. Anderzijds wil de stichting financieel adviseurs inspireren om zich tijdig bewust te zijn wat de gevolgen voor de eigen bedrijfsvoering van de snelle digitale ontwikkelingen in de financiële sector zijn.

Ordina

Margreet Rijken, directeur Ordina Data & Finance Solutions: “Er is in de samenleving terecht veel aandacht voor de gevolgen van digitalisering. Organisaties als Logius en de Autoriteit Persoonsgegevens verrichten belangrijke werkzaamheden om te zorgen dat er voldoende vertrouwen blijft bestaan om de voordelen die de techniek de samenleving kan bieden ook daadwerkelijk te kunnen uitvoeren. Het is dan belangrijk dat er één platform is waar dit soort partijen met de automatiseerders van financiële processen kunnen overleggen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.