Concordia de Keizer op overnamepad

0

Finance & Insurance is onderdeel geworden van de Ecclesia Gruppe, waartoe ook Concordia de Keizer behoort. Concordia de Keizer heeft al langere tijd een exclusieve samenwerking met Finance & Insurance.

Door de overname zijn in totaal zo’n 125 medewerkers werkzaam bij Concordia de Keizer en Finance & Insurance. Deze zullen werkzaam blijven op de verschillende locaties in Rotterdam en Amsterdam. Finance & Insurance blijft onder haar eigen naam opereren te Amsterdam.

Complete combinatie

Het meerderheidsbelang zal gaan leiden tot een complete combinatie van diensten en past daarmee in de strategie van Concordia de Keizer om haar klanten op alle gebieden te kunnen adviseren, zegt directeur Harry Kampschöer.

Concordia de Keizer

Concordia de Keizer is onderdeel van de Ecclesia Gruppe, een internationaal opererende verzekeringsmakelaar met vestigingen in 11 Europese landen met circa 1.650 medewerkers. Binnen deze groep neemt Concordia een onafhankelijke positie in voor de Nederlandse markt. Zij behoort tot de top 5 van internationale beursmakelaars in Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.