Column – ‘Zilver met een stevige gouden rand’

0

Zilver met een stevig goud randje! Dat houden wij wat mij betreft over aan de Gouden Lotus Awards 2020 van InFinance. Wat ben ik trots om zoveel waardering en moois terug te krijgen van alle adviseurs in het land.  Graag wil ik Florius nogmaals met de overwinning feliciteren. 

‘Snelheid, effectiviteit en gemak voeren wat mij betreft altijd de boventoon in het aanvraagproces.’

Auteur: Chris Oosterling, Commercieel Directeur MUNT Hypotheken

Zilver met een stevig goud randje voor MUNT, dat komt wellicht nogal cliché over. Het is echter simpelweg hoe ik deze uitslag ervaar. Hoe afgezaagd de uitspraak ook moge zijn. Een mooie boodschap zit hierin verscholen. De uitspraak daagt uit om nóg beter te worden en het houdt mij scherp.

De uitslag leert mij verder dat geldverstrekkers die een persoonlijke benadering hoog in het vaandel hebben staan, als winnaars uit de bus komen. De volgorde van de ranglijst is daar het levende bewijs van. Snelheid, effectiviteit en gemak voeren wat mij betreft altijd de boventoon in het aanvraagproces.  Het is een feest om te zien dat deze zienswijze en handelswijze door de markt met open armen wordt ontvangen.

Mooie complimenten

Zo zie je maar: snelheid hoeft maatwerk niet in de weg te staan. We worden gezien als een acceptant die met de klant meedenkt, goede voorwaarden heeft en razendsnel reageert op aanvragen van adviseur en consument. Mooiere complimenten zijn er niet te verzinnen.

Nu hoor ik u zeggen: ‘Waar slaat die stevige gouden rand nou op?’ Dat benoem ik steeds omdat ik verheugd ben over het feit dat 20,83 procent van de hypotheekadviseurs de voorkeur heeft uitgesproken om met ons zaken te doen. In deze categorie voeren wij de ranglijst aan boven alle andere geldverstrekkers. En draait het eigenlijk niet gewoon hoofdzakelijk om die vraag? Een gouden rand is wat mij betreft zeker op zijn plaats!

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Partnernieuws

Bovenstaande tekst is geschreven door één van onze (kennis)partners. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder.