Colibri verduurzaamt met Energiebespaarders

0

Colibri Hypotheken heeft in De Energiebespaarders een samenwerkingspartner gevonden om hypotheekklanten te ontzorgen bij de verduurzaming van hun woning. Met het 6%-energiebespaarbudget kan de huizenkoper later, op een rustiger moment, besluiten welke maatregelen hij wil treffen.

Door de investering in verduurzaming van de eigen woning te financieren uit het energiebespaarbudget, worden huizenkopers niet direct geconfronteerd met grote uitgaven, maar kan er wel direct geprofiteerd worden van lagere energielasten. Volgens De Energiebespaarders geeft deze duurzame investering in veel gevallen zelfs een netto maandelijkse besparing.

Korting op persoonlijk Energiepaspoort

De Energiebespaarders verzorgen na de aankoop van de nieuwe woning een persoonlijk verduurzamingsadvies aan huis. Die geeft de klant inzicht in het besparingspotentieel en de benodigde investering. De adviseur kijkt daarbij ook in de muren, kruipt onder de vloer en inspecteert het dak. Na dit bezoek volgt een persoonlijk Energiepaspoort met daarin alle essentiële informatie rond de duurzaamheidssituatie van de woning en de mogelijke oplossingen. De Energiebespaarders verzorgen via hun netwerk aan installatiebedrijven eveneens de installatie van de door de klant gekozen maatregelen.

Colibri verstrekt sinds medio 2018 hypotheken. Deze kan inmiddels bij meer dan 1.800 onafhankelijk advieskantoren worden afgesloten óf geheel online. Klanten die via het intermediair of online hun hypotheek bij Colibri afsluiten, ontvangen een korting van 49 euro op het reguliere tarief van een Energiepaspoort en betalen 150 euro. Online klanten ontvangen tijdelijk de volledige kosten van het persoonlijk Energiepaspoort via Colibri retour. De vergoeding van 150 euro wordt na het passeren van de hypotheek aan de klant overgemaakt en is geldig voor online aanvragen die tussen 15 februari en 15 maart binnenkomen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.