Colibri op schap bij CMIS-labels

0

Consumenten kunnen nu ook bij De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur een Colibri hypotheken aanvragen. De scherpe rentes en de bovengemiddelde aandacht die Colibri heeft voor duurzamer wonen, waren hiervoor de belangrijkste redenen, zegt Mark de Rijke, directeur Franchise van CMIS Group.

De drie formules hebben samen 250 vestigingen en zijn onderdeel van CMIS Franchise. De overkoepelende organisatie vindt dat verduurzaming in elk hypotheekadvies aan bod moet komen. De Rijke: “Niet alleen om de klimaatdoelstellingen te halen, ook voor huiseigenaren zijn energiebesparende maatregelen van belang voor het behoud van de waarde van hun woning. Geldverstrekkers spelen daarbij een cruciale rol. Daarom is samenwerking met Colibri voor ons een logische stap.”

De Energiebespaarders

Colibri Hypotheken heeft in De Energiebespaarders een samenwerkingspartner gevonden om hypotheekklanten te ontzorgen bij de verduurzaming van hun woning. Met het 6%-energiebespaarbudget kan de huizenkoper later, op een rustiger moment, besluiten welke maatregelen hij wil treffen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.