Coen Mom partner bij Söderberg

0

Coen Mom treedt toe als Partner bij Söderberg & Partners Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor Non-Life. Hij werkte al bij het bedrijf als Senior Associate en tekent nu voor langere tijd bij het snelgroeiende netwerk.

De keuze om voor langere tijd te blijven was voor Mom snel gemaakt: “Ondernemers bij elkaar brengen is mijn passie. Dat ik dit nu iedere dag mag doen, voelt voor mij echt als een geschenk. Het model van Söderberg & Partners is geweldig voor ondernemers die willen blijven ondernemen. Dit staat enorm dicht bij mij en geeft energie voor de toekomst. Vanuit deze ondernemersspirit bouwen we met elkaar aan een optimale klantbediening.’’

Volmachtstrategie

“Voor mij de cirkel rond. Waar ik zelf ooit begon bij een tussenpersoon en later de stap maakte als CEO bij Unirobe Meeùs Groep, combineer ik nu het beste van beide werelden. In mijn rol zal ik me focussen op het vergroten van de commerciële slagkracht bij de aangesloten Partners, optimaliseren van proposities en het door ontwikkelen van de volmachtstrategie.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.