CMIS Franchise start samenwerking met Financium

0

CMIS Franchise en kredietspecialist Financium zijn een samenwerking aangegaan, waardoor de adviseurs van De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur volgens CMIS sneller en gemakkelijker kredietadvisering kunnen geven.

Mark de Rijke (foto), directeur CMIS Franchise: “Dankzij de nieuwe, centrale samenwerking krijgt de adviseur toegang tot nog meer aanbieders voor het afsluiten van een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of voor financial lease. Veel van de bij ons aangesloten kantoren maken al naar volle tevredenheid gebruik van Financium en daarom hebben we nu ook gekozen voor een centrale samenwerking.”

De Kredietmodule

“Voor het vergelijken en aanvragen van kredieten kan de adviseur voortaan terecht op de website van Financium, alwaar De Kredietmodule klaarstaat. Via de module kan de adviseur gemakkelijk zijn kredietportefeuille beheren”, zegt Aïcha Amchich, Commercieel directeur Financium. “Wij zijn verheugd om de samenwerking met de adviseurs van CMIS Franchise verder te intensiveren. Onze kredietspecialisten staan altijd klaar om samen de beste financiële oplossing te vinden voor de klant.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.