Claeren nieuwe eigenaar Taylor Mates

0

De Brabantse financieel dienstverlener Claeren Advies Groep heeft het in Oss gevestigde Taylor Mates overgenomen. Door de overname ontstaat een organisatie van 79 medewerkers met vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Oss en een omzet van ruim 8,5 miljoen euro. 

Directeur Marc Claeren: “Taylor Mates, onafhankelijk registermakelaar in assurantiën, biedt ons een uitstekende aansluiting tot het werkgebied rondom de gemeente Oss. Het bedrijf telt 29 medewerkers en is al ruim 29 jaar actief in de financiële dienstverlening. Met 50 medewerkers is Claeren al bijna 100 jaar actief en beschikt het naast een eigen volmachtbedrijf en beursmakelaardij, ook over een Arbodienst en HR-adviestak. De strategische samensmelting van de twee tot één krachtige, grote organisatie zal de positie van Claeren en Taylor Mates, zakelijk en particulier, in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Oss, Eindhoven versterken.” 

Groeistrategie 

De samenvoeging brengt volgens Claeren het beste uit twee werelden samen. “Wij kenden Taylor Mates al als professionele collega met goede proposities op inkomens- en pensioenadvisering en een groot regionaal netwerk. Vanuit onze groeistrategie is het een relevante organisatie om toe te voegen aan de Claeren Advies Groep.” 

“Beide partijen beschikken over een duidelijke focus op hoogwaardige advisering en richten zich op de ondernemer en het bedrijfsleven”, zegt directeur Peter Taylor Parkins: “Onze visies en DNA wijken nauwelijks af. Het samengaan stelt ons in staat onze opdrachtgevers een nog bredere en professionelere dienstverlening te bieden.” Zowel Marc Claeren als Peter Taylor Parkins blijven ongewijzigd actief binnen het bedrijf en hun vestigingen. 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.