Cindy Weisscher COO bij Meijers

0

Met de komst van Cindy Weisscher per 1 april als Chief Operations Officer (COO) is het nieuwe Executive Team van assurantiemakelaar Meijers compleet. Het vijfkoppige bestuur van het familiebedrijf bestaat verder uit Daniel de Swaan (CEO), Pieter van der Loo (CCO), Marielle Hoogland (CPO) en Ton Stalenhoef (CBO).

Als COO wordt Cindy Weisscher verantwoordelijk voor ICT & Operations bij de in Amstelveen gevestigde specialist in risicomanagement. Ze is momenteel Directeur IT & Operations bij Loyalis en werkte daarvoor bij de Rabobank in Nederland en Azië.

Klantgerichte digitalisering

De belangrijkste expertise gebieden van Meijers zijn schadeverzekeringen, employee benefits, verzekeringen voor particulieren en advisering op maat. Geert van Engelen, voorzitter RvC: “Meijers wil de volgende stap zetten in klantgerichte digitalisering. De juiste inzet van data vertaald naar innovatieve processen is van essentieel belang voor onze klanten en voor ons als assurantiemakelaar. De expertise van Cindy Weisscher op dit gebied is een ijzersterke combinatie met het diepgewortelde klantgerichte DNA dat Meijers zo typeert. ”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.