EU-oplossing voor cyber- en privacyrisico’s

0

Chubb introduceert Cyber Enterprise Risk Management, een vernieuwde riskmanagementoplossing waarmee middelgrote en grote Europese bedrijven zich kunnen wapenen tegen cyber- en privacyrisico’s, inclusief een nieuwe dekking tegen cyberterrorisme.

Het nieuwe product bevat een reeks oplossingen en ondersteunende diensten voor het brede riskmanagementtraject, van beoordeling van cyberrisico’s tot ondersteuning bij incidenten en oplossingen voor risico-overdracht. De polis biedt dekking tegen cyberrisico’s, inclusief eigen schade als gevolg van verlies van bedrijfsinkomsten, gegevensherstel, cyber-afpersing, en dekking voor aansprakelijkheid jegens derden in geval van privacy- en beveiligingsincidenten. Tevens zijn de kosten van crisismanagement gedekt.

Vast aanspreekpunt bij cyberincidenten

Crawford & Company is voor klanten van Chubb het aanspreekpunt in het geval van cyberincidenten. Verzekerden kunnen incidenten 24/7 melden, waarna ze tijdens het hele cyberincident door incidentmanagers van Crawford & Company worden bijgestaan. Het bedrijf biedt tevens toegang tot een wereldwijd netwerk van dienstverleners op het gebied van crisismanagement.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.