Chubb biedt vertaaloplossing voor lokale polissen

0

Het digitale Worldview-platform van Chubb is voorzien van een geïntegreerde vertaaloplossing voor lokale polissen. Klanten van Chubb die deelnemen aan het Controlled Master Program én hun adviseurs, krijgen nu veel sneller de beschikking over de Engelse versies van hun polissen.

Chubb kan lokale polissen uitgeven in meer dan 625 kantoren over de hele wereld. Deze polissen moeten vaak in de lokale taal worden uitgegeven. Die vertalingen vereisten voorheen veel handmatig werk. De nieuwe vertaler maakt gebruik van automated machine learning en Optic Character Recognition-software (patroonherkenningssoftware). Worldview is een online platform dat in één applicatie real-time toegang biedt tot Chubb’s systemen en expertise. Het is exclusief beschikbaar voor klanten en hun adviseurs.

Lokale regels

Peter Graswinckel, Segment Leader Major Accounts in Continental Europe: “Organisaties die in meerdere landen actief zijn, hebben te maken met tal van vereisten op juridisch en compliance gebied, die bovendien voortdurend veranderen. We bieden hen diensten die het uitgeven van lokale polissen, het betalen van schades en het op maat maken van programma’s over de hele wereld eenvoudiger en sneller maken. De nieuwe vertaalfunctie is daar een voorbeeld van.”

Rapportagefunctionaliteit

Ook de rapportagefunctionaliteit in Chubb Worldview is aangepast. Hierdoor krijgen gebruikers actueel inzicht in de activiteit in alle programma’s, inclusief een overzicht van de programma’s die in de komende 90 dagen verlengd moeten worden. Daarbij zien zij direct welke activiteiten of documentatie voltooid moeten zijn voor de polisuitgifte, zodat vertraging bij de uitgifte van nieuwe polissen wordt voorkomen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.