Christiaan Schipper neemt Hypotheek House over

0

De intermediaire organisatie voor startende hypotheekkantoren Hypotheek House is overgenomen door Christiaan Schipper. De nieuwe eigenaar – die zelf sinds 2016 formule-deelnemer is – heeft de ambitie om binnen enkele jaren uit te groeien tot een netwerkorganisatie van 25+ deelnemers.

Hypotheek House bestaat momenteel uit 10 deelnemers met een of meerdere vestigingen. Ook voormalige eigenaar Cor Bloemendaal is formule-deelnemer met enkele vestigingen in Noord Holland en Flevoland. Hij gaat zich meer focussen op de makelaardij en het automatiseringsbedrijf.

Schipper gelooft in samenwerking door zelfstandigheid en vertrouwen. Dit betekent dat kantoren op verschillend vlak de krachten bundelen, maar vrij zijn in de keuze voor berekeningssoftware en samenwerkende geldverstrekkers en inkooporganisaties. Elke deelnemer werkt onder eigen vergunning.

De formule biedt de aangesloten kantoren tal van (marketing)voordelen, waaronder een hoge online vindbaarheid. Daarnaast krijgt de financieel adviseur de beschikking over een compleet verzorgde en actuele website inclusief de relevante rekentools van Nationale Hypotheekbond. Bovendien is voorzien in een persoonlijke vestigingspagina waarop (lokaal) nieuws kan worden geplaatst. Door de huidige schaalgrootte is Hypotheek House volgens Schipper in staat lokaal persoonlijke en individuele aandacht te bieden, “met een professionele uitstraling welke zich kan meten met de grote intermediaire ketens”.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.