Chantal Vergouw gaat van Interpolis naar KPN

0

Chantal Vergouw vertrekt bij Interpolis en wordt per 1 juni 2023 lid van de Raad van Bestuur van KPN. Zij werkt sinds medio 2016 bij Achmea als divisievoorzitter van Interpolis. Het is nog niet bekend wie haar gaat opvolgen.

Bianca Tetteroo, voorzitter Raad van Bestuur van Achmea: “Wij betreuren haar vertrek, maar zijn trots dat zij is gevraagd voor deze functie. Ze heeft de afgelopen zeven jaar op bijzonder inspirerende wijze leiding gegeven aan Interpolis. In deze periode heeft ze onder andere een belangrijke en verbindende rol gespeeld in de succesvolle samenwerking met Rabobank.”

Interpolis

Chantal Vergouw: “Zeven jaar geleden ben ik begonnen aan een uitzonderlijk mooie periode in mijn werkzame leven. Ik heb met hart en ziel bijgedragen aan de ontwikkeling van Interpolis. Het is heel fijn om te zien waar het bedrijf nu staat en welke uitstekende groeimogelijkheden er nog liggen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.