CFD WOZ-bezwaarloket gaat weer open

0

Per 1 februari gaat CFD weer los met het WOZ-bezwaarloket. Via dit loket kan de adviseur zijn klanten op een laagdrempelige wijze en op basis van no cure no pay een professioneel WOZ-bezwaarschrift laten indienen. Per gegrond verklaard bezwaarschrift ontvangt het advieskantoor een vaste vergoeding van 45 euro.

Hiervoor werkt CFD samen met Bezwaarmaker.nl, die op basis van de ontvangen data het bezwaarschrift opmaakt en indient bij de desbetreffende gemeente. Bij een succesvolle bezwaarprocedure kan een klant volgens CFD gemiddeld zo’n 300 euro aan belastingen per jaar. De Waarderingskamer schat in dat de gemiddelde WOZ-waarde voor 2020 met 8 tot 10 procent stijgt.

Zakelijke relaties

Via het WOZ-bezwaarloket kan de adviseur ook de zakelijke relaties van dienst zijn. Net als voor particulieren is ook voor hen het gebruik van het loket gratis op het moment dat het bezwaar op niets uitloopt. Wanneer het bezwaar van de zakelijke relatie echter gegrond wordt verklaard, dan wordt er door Bezwaarmaker.nl 30% succesfee op de besparing ingehouden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.