CFD presenteert nieuwe BAV-propositie

0

CFD gaat aanstaande vrijdag, in samenwerking met een nog onbekende partij, een nieuwe BAV-propositie presenteren.  

Volgens CFD is het aantal aanbieders voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor het onafhankelijke intermediair is altijd vrij beperkt geweest. Weinig keus leidt vaak tot te hoge premies en te weinig productinnovatie, zo meent de organisatie.

Commissie Financiële Dienstverlening heeft in samenwerking met serviceprovider LNI en een nieuwe innovatieve aanbieder van aansprakelijkheidsverzekeringen een ‘unieke’ BAV-propositie ontwikkeld. Met een knipoog naar ‘vrijdag de 13e’ worden aanstaande vrijdag 13 september de details onthuld aan alle intermediairs die de CFD-kennisbrief ontvangen.

“De BAV die we aanbieden wordt geleverd door een professionele partij, die vooral op het gebied van geautomatiseerde processen grote stappen heeft gezet. Hierdoor wordt de dienstverlening achter deze belangrijke verzekering beter, sneller en vooral efficiënter. Door deze verbeteringen realiseren we niet alleen een prijsdoorbraak in de markt, maar worden ook uitstekende condities geboden. Serviceprovider LNI is verantwoordelijk voor het aanvraagproces en neemt de meeste werkzaamheden van het intermediair uit handen voor een zorgeloze en snelle overstap”, zegt voorzitter Edwin Herdink van CFD.

“De nieuwe CFD-BAV kent ook een volledig meeverzekerd inlooprisico. Dit was voor CFD een belangrijke randvoorwaarde voor de samenwerking. We hebben er alles aan gedaan om zoveel mogelijk barrières weg te nemen om het product zo aantrekklijk mogelijk te maken”, aldus CFD.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.