CFD Nazorgmodule beschikbaar

1

Na de vooraankondiging begin oktober is de CFD-nazorgmodule nu beschikbaar voor alle intermediairs in Nederland. Met deze nieuwe dienst wil CFD het onafhankelijke intermediair helpen een nieuwe vorm van nazorg te leveren waarmee ze onderscheidend kunnen zijn.

Het basispakket bestaat uit negen nazorgscans: Auto, Uitvaart, ORV, Aflosvrije hypotheek, Pensioen, Hypotheek, AOV en Naverrekening Bedrijfsverzekeringen. Binnenkort volgt nog een scan voor Particuliere schadeverzekeringen. De Nazorgtool is een samenwerking tussen CFD en ontwikkelaar van de tool, Mischa Diender. Inmiddels zijn ook de eerste stappen gezet om te nazorgtool te integreren met diverse CRM-systemen.

De nazorgmodule kan worden ingezet voor één klant, een groep klanten of voor de hele database. Voor grotere klantgroepen kunnen scans gespreid worden verstuurd om de werkdruk te managen. Ook kunnen scans periodiek verstuurd worden, bijvoorbeeld elke twee jaar. Alle processtappen worden vastgelegd, ook als de klant na een of twee reminders niet reageert. Als de uitkomst van een scan is dat er actie moet komen, dan wordt automatisch een taak aangemaakt.

Productkennis

In de scans zijn vragen opgenomen die toetsen in hoeverre de klant het product kent. Bij veel vragen wordt essentiële productinformatie verstrekt. Hiermee wordt volgens CFD bereikt dat de klant het eigen product beter leert kennen en zorgt het ervoor dat klanten financieel bewuster worden. De gegeven antwoorden kunnen ook een indicatie zijn voor de adviseur om de werking van het product nog eens uit te leggen.

Kosten

De CFD-nazorgmodule is beschikbaar via ‘the cloud’ en kost eenmalig 97,50 euro excl. BTW. Daarvoor wordt de module in de huisstijl van het kantoor gezet en voorbereid om een eerste scan te kunnen versturen. De prijs is inclusief vier maanden ongelimiteerd gebruik, daarna kost de tool 29,00 euro per maand excl. BTW.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.