CFD eist openbare excuses van de NLE

0

De CFD eist openbare excuses van de NLE (Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts) omdat deze op LinkedIn had geschreven dat het CFD-letselschadeloket puur zou zijn opgezet om geld te verdienen aan letselschadeslachtoffers. Daaraan werd nog toegevoegd #cowboys.

CFD-voorzitter Edwin Herdink (foto): “Voor een sector die via het NIVRE, NLE, De Letselschade Raad en NKL (Nationaal Keurmerk Letselschade) in hun communicatie geen gelegenheid laten liggen om aan te geven hoe ontzettend integer de sector is, is dit een schandelijk en onvergeeflijk statement van het NLE. Wij hekelen het onderscheid dat door NLE zou worden gemaakt tussen de letselschade- en verzekeringskantoren. Zo schrijft Letselschade.com op zijn eigen site dat het “een commercieel en winstgevend bedrijf. Dat is belangrijk voor onze continuïteit, voor de werkgelegenheid in ons bedrijf en onze sector”. Dat vinden wij als CFD een gezond uitgangspunt. Maar voor professionele verzekeringskantoren in Nederland, die ook een commercieel en winstgevend bedrijf nastreven, geldt wat NLE betreft een andere typering. Dat zijn cowboys die over de rug van slachtoffers even wat geld willen pakken. En daar zijn we het natuurlijk niet mee eens.”

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.