CFD breidt BAV uit

0

De vorig jaar door Commissie Financiële Dienstverlening (CFD) geïntroduceerde beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor financieel dienstverleners is vanaf nu uitgebreid met onder andere dekking van belastingaangiftes voor particulieren en het opstellen van en het adviseren over de draagplichtovereenkomst

Vorig jaar is CFD, in samenwerking met SiriusPro (onderdeel van LNI en JNPG), gestart met het aanbieden van een BAV. Leden van de Commissie kregen 15% korting. “Deze aanbieding is vanaf nu met een jaar verlengd. Naast het al bestaande aanbod, biedt de BAV nu extra dienst: De belastingaangiftes voor particulieren vallen standaard onder de dekking evenals het opstellen van en het adviseren over de draagplichtovereenkomst”, aldus CFD-voorzitter Edwin Herdink (foto).

Vastgoeddeskundigen

“Wie gebruik maakt van het CFD-BAV collectief krijgt ook per direct en gratis toegang tot het nieuwe exclusieve BAV-Collectief voor Vastgoeddeskundigen. Hiermee kunnen CFD-leden vastgoeddeskundigen, onder wie makelaars en taxateurs OZ in Nederland, een  gegarandeerde korting van 15% bieden op de nettopremie van hun lopende BAV-polis. Op deze door CFD-leden bemiddelde polissen ontvangen zij een doorlopende provisie van 15%. Daarmee bereiken we een historische doorbraak. Normaal ontvangen financieel dienstverleners namelijk geen provisie over BAV-polissen voor vastgoeddeskundigen”, aldus Herdink.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.