CFD Borg Certificaat Service voor intermediairs

0

CFD breidt zijn Business Benefits Pakket uit met de CFD Borg Service. Hiermee kunnen intermediairs hun zakelijke klanten ondersteunen bij het verkrijgen van voorgeschreven Borg-certificaten. Voor deze dienstverlening ontvangt het intermediair ook een vergoeding: 140 euro voor CFD-leden en 110 euro voor niet-leden.

CFD: “Adviseurs van zakelijke schadeverzekeringen worden regelmatig geconfronteerd met clausulering van bedrijfsmatige polissen. De verzekeraar verlangt dan bijvoorbeeld binnen een gestelde termijn de afgifte van een Borg-certificaat. Om adviseurs en hun klanten hierbij te ondersteunen hebben we in samenwerking met Directveilig.nl een nieuwe service voor het intermediair ontwikkeld, de CFD Borg Service.”

Directveilig.nl

“Directveilig.nl is het grootste beveiligingsbedrijf van Nederland. Als CCV-gecertificeerd en erkend Borg-specialist behoort deze partner tot de absolute top in de markt en staat bekend om haar uitstekende dienstverlening. Borg-erkende installateurs zorgen er bij klanten van intermediairs voor dat de nieuwe beveiliging in zijn geheel voldoet aan de door de verzekeraars gewenste eisen, indien nodig t/m klasse 4”, aldus CFD.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.