CFD AVG-PraktijkPakket beschikbaar

0

Het eerder door CFD aangekondigde AVG-PraktijkPakket is vanaf vandaag beschikbaar via de nieuwe website cfdavg.nl. De betaalde dienstverlening bestaat uit drie modules, waarvan de eerste alle formulieren en templates bevat. Deze zijn al verregaand ingevuld voor het intermediair.

De eerste module is een Doe-Het-Zelf pakket die volgens CFD zo is opgezet dat een adviseur de AVG in principe zonder verdere hulp van buitenaf kan implementeren. Voor adviseurs die na verwerking van Module 1 behoefte hebben aan extra begeleiding, zijn er de modules 2 en 3. Deze modules bieden persoonlijke begeleiding bij de implementatie, waarbij het intermediair kan kiezen tussen een klassikaal individuele begeleiding (model 2) of een volledig individuele begeleiding (model 3).

Ledenkorting

CFD-leden krijgen een korting op de verschillende modules. Het AVG-PraktijkPakket ontwikkelde CFD in samenwerking met Bureau DFO. Worshops die onderdeel uitmaken van de modules 2 en 3 worden bij DFO in Hoevelaken gegeven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.