CEO Peter Siewers verruilt Unigarant voor ANWB Hulpverlening

0

Peter Siewers, CEO van Unigarant Verzekeringen, wordt per 1 januari 2022 Directeur Hulpverlening bij de ANWB. Totdat er bij Unigarant een opvolger is aangesteld, blijft hij betrokken bij de leiding van het bedrijf. Siewers maakt in zijn huidige functie als CEO van Unigarant al deel uit de van directie van de ANWB.

Siewers is sinds februari 2017 algemeen directeur van het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Onder zijn leiding groeide Unigarant uit tot een bedrijf met zo’n 650 medewerkers en een jaaromzet van bijna 500 miljoen euro.

Hulpverlening

Peter Siewers: “Met deze stap verlaat ik de verzekeringsbranche en stap ik in de wereld van de Wegenwacht, alarmcentrales, traumaheli’s en mobiliteit. Een wereld die ik als lid van de ANWB-directie al enkele jaren heb meegemaakt, maar nu echt van binnenuit ga leren kennen. Eén ding blijft hetzelfde: bij hulpverlening draait het net als bij verzekeren om het helpen van mensen die de ANWB nodig hebben.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.