CEO ING maakt overstap naar Duitsland

0

CEO van ING in Nederland Nick Jue maakt op 8 mei 2017 de overstap naar ING in Duitsland. Als CEO volgt hij daar Roland Boekhout op, die een positie krijgt binnen de Management Board Banking van ING. De bank laat nog niets los over de opvolging van Jue in Nederland.

In Duitsland zal Jue zich bezig gaan houden met het uitbreiden van de Wholesale Banking activiteiten en het aanbieden van producten en diensten via digitale platformen voor meer dan 8 miljoen ING klanten. Boekhout krijgt de verantwoordelijkheid voor de activiteiten van ING Bank in de Benelux, waaronder het uitvoeren van de beoogde integratie van ING’s digitale bancaire platform in Nederland en België.

Echte ING-man

Nick Jue trad in 1993 in dienst bij de Postbank als hoofd Marketing Sparen. Daarna bekleedde hij diverse nationale en internationale managementfuncties binnen ING. Van juli 2006 tot september 2010 was hij als voorzitter van de directie van ING Retail Nederland onder andere verantwoordelijk voor de samenvoeging van Postbank en ING Bank. Sinds september 2010 is Nick Jue CEO van ING in Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.